2011. május 3., kedd

Körözött készítése



Hozzávalók: 12 dkg. juhtúró, sz.sz.  vöröshagyma, 5 dkg. margarin, só,  kevés pirospaprika, köménymag. 
🌸
Elkészítése: Vöröshagymát apróra vágom  a szoba hőmérsékletű margarint  és  túrót valamint a sót és pirospaprikát  is bele teszem és jól kikeverem. Néha köménymagot is szórok  bele.
 Előfordul, hogy zöldpaprikába töltöm és úgy lehet szeletelni és kenni .
Jó étvágyat kívánok !
                                                                               

2 megjegyzés:

Kati írta...

Még sosem ettem körözöttet, de muszály lesz kipróbálnom, nagyon megtetszett nálad, olyan aranyosan tálaltad.

Éva írta...

Próbáld ki mielőbb, nagyon finom retekkel is.Jó étvágyat hozzá!