2013. április 21., vasárnap

Medvehagymás túrókrém

                                                                           
Hozzávalók: 10 dkg. tehéntúró, 2 ek. tejföl, kevés só, őröltbors, 2 szál  medvehagyma felaprítva.
Elkészítése: A hozzávalókat egy tálba tettem és jól kikevertem majd hűtőbe tettem. Napokban sütöttem grissinit azzal ettük nagyon finom volt a túrókrémmel!

9 megjegyzés:

Emőke írta...

Sajnos 10 napja nincs internetem, de a telefonomon már van, így láthatom és megköszönhetem ezt az egészséges finomságot!
Köszönöm, Évikém!

Csilla Andi írta...

Nagyon guszta, fincsi lehet!

Édeskonyha írta...

Hmmm. Fincsi. Jöhetne grissinivel is, meg anélkül is.

Éva írta...

Emőke aranyos vagy, próbáld ki valóban nagyon finom.Egészségetekre!
Csilla Andi köszönöm!
Édeskonyha fincsi volt, sajnos elfogyott, de majd legközelebb gondolok rád:-)

Juci írta...

Ha ma találkozok még egy medvehagymás recepttel igazán sírva fakadok. Az uram csak igéri hogy kirándulni visz az erdőre medvehagymát szedni, de csak igéri. Félő, hogy az idén is lemaradok.

Viktória Bori írta...

Nagyon finomságos lehet :)

Hankka írta...

Jól hangzik és jó ötlet a medvehagyma felhasználására! :)

Éva írta...

Juci nyugi, nekem is csak most sikerült egyáltalán megismernem a medvehagymának az ízét. Már én is úgy voltam vele hogy látom hogy minden blogon mindenféle finomságot csináltak és én eddig semmit. Finom az íze így kencének, de süteménybe egyenlőre biztos nem teszek.
Viktoria Bori így ahogy mondod finom volt, köszi!

HajniZoli írta...

Milyen jó is mártogatni:-) fincsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...