2019. július 13., szombat

Rántott padlizsán

Hozzávalók: Padlizsán, liszt, tojás, só, olaj a sütéshez
😊
Elkészítése: Megpucoltam a padlizsánt vékony karikákra vágtam és besóztam. Mielőtt sütöttem papír törlővel leitattam majd lisztbe felvert tojásba forgattam / csupán pár darabot forgattam sütés előtt prézlibe is /és forró olajba  mindkét oldalát készre sütöttem. Papírtörlőre szedtem ki . Krumplisalátát készítettem hozzá😋
Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Immmmádom ! Épp ma ezt sütöttem én is. De: én nem lisztezek, én kétszer forgatom zsemlemorzsába. Kicsit vastagabb lesz így a panírréteg...de én így szeretem.
Ja és kovászos uborkával ettem :-)

Gerdi írta...

Hogy én ezt mennyire szeretem! De csak én. A család többi tagjának cukkinit rántok, magamnak 1 kisebb padlizsánt, s rájárok, még van belőle! :-)

Éva írta...

aranyos fodorka szeretem én is a vastagabb bundát de férjuram nem annyira kedveli úgy.
Gerdi cukkinit is szeretem:)