tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post3205387426848364043..comments2024-03-28T09:43:14.975+01:00Comments on Takarékos konyha: Fehér kenyér /DNK /Évahttp://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-29587917585880986482017-03-05T10:57:58.371+01:002017-03-05T10:57:58.371+01:00Anikó köszi a tanácsod! Mikor valamit elsőre készí...Anikó köszi a tanácsod! Mikor valamit elsőre készítek ragaszkodom a talált receptet betartani, de így hogy tapasztalatból mondod legközelebb hallgatok rád és úgy fogom csinálni! Köszi!<br />Nea köszönöm!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-67062644191021255182017-03-04T19:30:56.534+01:002017-03-04T19:30:56.534+01:00Olyan gyönyörű lett ez a kenyérke, tényleg kár vol...Olyan gyönyörű lett ez a kenyérke, tényleg kár volt várni az elkészítésével. És ebben nincs káros adalék, térfogatnövelő, stb... Nagyon ügyes vagy! Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-70628098242862671472017-03-04T11:04:07.890+01:002017-03-04T11:04:07.890+01:00Éva, az átgyúrt tésztát nyugodtan beteheted a hide...Éva, az átgyúrt tésztát nyugodtan beteheted a hideg jénaiba és úgy a sütőbe,amíg a sütő forrósodik addig kel és pihen a tészta, majd a sütőforrósági időket betartva megsül. Én mindig így csinálom, így nem kell a forró vaslábast vagy jénait /én hol ebben, hol abban sütöm/ ki-be teszegetni. Tényleg megéri olykor otthon sütögetni, nagyon finom :-) Szép lett a kenyered :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com