tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post6255446073566997597..comments2024-03-28T09:43:14.975+01:00Comments on Takarékos konyha: Kukoricagánica sültszalonnávalÉvahttp://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-12686829379713240632015-08-12T11:28:54.000+02:002015-08-12T11:28:54.000+02:00Gerdi puliszkaként ismerem én is csupán a receptbe...Gerdi puliszkaként ismerem én is csupán a receptben ahonnan néztem ott volt ilyen névvel. Szeretem én is bár én ilyen sok formában mint ahogy írod nem készítettem még, mert szegény édesanyám kedvenc étele volt én akkor még annyira nem kedveltem. Most ha készítek csupán magamnak mert férjuram nem eszi, azt mondja gyerekként sokat evett belőle annyi elég volt:-))<br />Kavics jó kis elkészítési módokat írtál köszi!<br />Katalin puliszka nálunk is csupán ennél a receptnél volt ez a neve, nagyon finom volt!<br />Roza köszi!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-71876822741767821462015-08-10T17:36:51.050+02:002015-08-10T17:36:51.050+02:00Évike, guszta lett. Biztosan finom is volt!:)Évike, guszta lett. Biztosan finom is volt!:)Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-63098188886350224832015-08-10T17:30:05.257+02:002015-08-10T17:30:05.257+02:00Mi is puliszkának szoktuk hívni :-) De mindegy is,...Mi is puliszkának szoktuk hívni :-) De mindegy is, hogy nevezzük, a lényeg hogy finom :-) Guszta lett a tiéd, finom lehet szalonnával, hagymával...Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-46254646308393028172015-08-10T14:17:38.947+02:002015-08-10T14:17:38.947+02:00Kukoricagánica... még sosem hallottam ezt a kifeje...Kukoricagánica... még sosem hallottam ezt a kifejezést, mindig tanul az ember lánya valamit.<br />Polentának ismerem és nagyon szeretjük. Gyakran lazítom/ízesítem parmezán sajttal és mi úgy szeretjük a legjobban, ha picit át van pirítva.<br />Megfőzés után sütőpapírra kiterítem/elkenem, kb 1,5 cm vastagon. Hagyom hűlni, majd felkockázom és vajon mindkét oldalát megpirítom. Belül puha, kívül picit ropogós lesz. Magába, mártással, hússal sok mindenhez illik.Kavicshttps://www.blogger.com/profile/00996479791138138929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-63598082580322683842015-08-10T11:43:55.446+02:002015-08-10T11:43:55.446+02:00Mi is szeretjük, sok mindennel finom. Mi puliszkán...Mi is szeretjük, sok mindennel finom. Mi puliszkának hívjuk, csirkemájjal a kedvencem. De sajttal, túróval, pörkölttel, tejfölös gombával... mindenképpen finom. Így, sült szalonnával és hagymával még nem ettem. De legközelebb így készül! Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.com