tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post8543070277035719097..comments2024-03-28T09:43:14.975+01:00Comments on Takarékos konyha: Afrikai kukoricáskenyérÉvahttp://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-48168760514634203742017-09-07T11:46:42.331+02:002017-09-07T11:46:42.331+02:00Katalin köszi! Nagyon finom szellős kenyér lett!
K...Katalin köszi! Nagyon finom szellős kenyér lett!<br />Kedves Mamka ! Elnézésed kérem amiért csak most válaszolok nem voltam itthon! Röviden a sósat szerintem még beteheted fagyasztóba, de a kekszest szerintem elég csak a hűtőbe tárolnod addig! Gratulálok a boldog és kellemes fáradtsággal teli hétvégédhez! Fiataloknak sok boldogságot kívánok! Puszi!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-32724843498571684092017-09-04T20:13:56.406+02:002017-09-04T20:13:56.406+02:00Kedves Éva!
Most nem a bejegyzésedhez írok,úgyis u...Kedves Éva!<br />Most nem a bejegyzésedhez írok,úgyis ugyanazt tudnám írni.:)<br />Kérdésem van: a sajtos rúdat megsütöttem 2 kg lisztből::) Fémdobozban rendben lesz? Szombaton lesz az esküvő, de mivel 2 és fél napos lesz, jó,ha kéznél van. Lefagyasszam addig,vagy jó így dobozban?<br />Másik kérdés: a kekszes -kakaós -vajas sütit,ami keksz szalámi néven is fut, hűtőben elég lesz,vagy fagyasszam le?<br />Köszönöm a segítségedet!<br />Ilyen sokat még nem kellett sütnöm,így jótanácsra szorulok.:) Puszi!Monikahttps://www.blogger.com/profile/03697808689003455558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-60998823625719174252017-09-04T07:43:48.672+02:002017-09-04T07:43:48.672+02:00Ismét egy szép kenyeret sütöttél! És belül is mily...Ismét egy szép kenyeret sütöttél! És belül is milyen szép sárga lett a kukoricaliszttől. Ez is nagyon finom lehetett :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.com