tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post8967926612905804006..comments2024-03-28T09:43:14.975+01:00Comments on Takarékos konyha: PadlizsánkrémÉvahttp://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-41100356213684380662012-07-25T16:21:30.788+02:002012-07-25T16:21:30.788+02:00Panna: Örülök hogy szereted!Nagyon finom benne a f...Panna: Örülök hogy szereted!Nagyon finom benne a fokhagyma is persze van aki nem bírja.Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-81379706024701915832012-07-24T21:33:49.981+02:002012-07-24T21:33:49.981+02:00Imádom :) Az enyémben csak fokhagyma nincs, de amú...Imádom :) Az enyémben csak fokhagyma nincs, de amúgy minden stimmel :)Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-3356755340900100262012-07-24T21:27:40.254+02:002012-07-24T21:27:40.254+02:00The E.Art:Ne tartson vissza semmi mert nagyon könn...The E.Art:Ne tartson vissza semmi mert nagyon könnyen elkészíthető és finom!<br />Emi: Való igaz egész még nem próbáltam ki. Faszénen éppen nem tudom csinálni, de azért biztos hogy ezután többször eszem padlizsánkrémet!<br />Lilla: Én pedig lila hagymával fogom legközelebb!<br />IsaBella: Van mikor nekem is a hagymát megérzi a gyomrom.Szerencsére most nem így volt!<br />Gerdi: Akkor ne halogassad tovább az elkészítését!<br />mandala: Örülök hogy kedvenced neked is!<br />Aleda: Sajnos a parázson való sütést nem tudom kipróbálni, de ahogy megsült így is szinte fekete lett a héja.Biztosan jó lenne úgy,de maradok a sütőben sütés mellett!<br />Maria:Benézek, csak most annyira nem látogatok pld. nálad sem voltam pár napja.A kis unokád gondolom leköti az idődet.Ha minden igaz a jövő héten nekem is lesz pár napra kis "társbérlőm" az unokám és képzeld most lesz először úgy hogy a szülök nem lesznek itt. Alig várom! Kifogom próbálni ahogy Te csinálod talán még egyszerűbb is?Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-35636756204671454212012-07-24T15:24:08.532+02:002012-07-24T15:24:08.532+02:00Látom nem birod ki, hogy távol legyél. Én is így v...Látom nem birod ki, hogy távol legyél. Én is így vagyok, ha van öt percem már ránézek a gépre. Csak mostanában még az öt percem is kevés, aminek persze nagyon örülök:). <br />Én ha padlizsánkrémet csinálok, megtisztítom, felkockázom, és hagymán krémesre párolom, közben fűszerezem. Úgy is isteni.Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-18526326676556191752012-07-24T10:23:08.465+02:002012-07-24T10:23:08.465+02:00Éva, ajánlom, hogy próbáld ki egészben sülve, pará...Éva, ajánlom, hogy próbáld ki egészben sülve, parázson. Ha kissé kihűl, kezedet mindig vízbe mártogatva, lepucolod a héját és utána ugyanúgy készíted el. Csodás íze lesz , kissé füstölt, ami jól passzol a padlizsánhoz.Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-45075596267167933132012-07-24T02:20:35.961+02:002012-07-24T02:20:35.961+02:00En nagyon szeretem minden heten csinalok egy adago...En nagyon szeretem minden heten csinalok egy adagot!mandalahttps://www.blogger.com/profile/08448797848791696103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-76495191056081865892012-07-23T22:19:26.536+02:002012-07-23T22:19:26.536+02:00Éppen most kívántam meg Lillánál a padlizsánkrémet...Éppen most kívántam meg Lillánál a padlizsánkrémet. Muszáj lesz csináljak holnap. Nagyon szeretem, mégis ritkán készül.Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-67230757736338047732012-07-23T22:14:53.728+02:002012-07-23T22:14:53.728+02:00Imádjuk télen - nyáron:) Nálunk fokhagyma nélkül k...Imádjuk télen - nyáron:) Nálunk fokhagyma nélkül készül, és több majonézzel, attól finom, lágy krémes lesz:)Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-72658950978978281052012-07-23T21:43:04.041+02:002012-07-23T21:43:04.041+02:00Mikor kicsi voltam, ez volt a kedvencem. Most már ...Mikor kicsi voltam, ez volt a kedvencem. Most már inkább a karfiol és/vagy brokkolikrém a nyerő. Ha mi elkészítjük, hagyma nélkül kell, szüleim mellé eszik, de én sajnos nem tudom hagymásan enni, mert beteg vagyok tőle. :(IsaBellahttps://www.blogger.com/profile/11787527555298596622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-64084006790387605832012-07-23T21:13:06.924+02:002012-07-23T21:13:06.924+02:00Képzeld én is csináltam, most életemben először. M...Képzeld én is csináltam, most életemben először. Mindjárt nálam is felkerül a blogra. Én nem tettem bele fokhagymát, és lilahagymával készítettem, mindenkinek nagyon ízlett. Legközelebb kipróbálom fokhagymával is!Seffer Lillahttps://www.blogger.com/profile/07804538764486916866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-37487253680833417912012-07-23T21:08:57.596+02:002012-07-23T21:08:57.596+02:00Még sosem próbáltad eddig? Nahát:)) Nekem az egyik...Még sosem próbáltad eddig? Nahát:)) Nekem az egyik legnagyobb kedvencem. Otthon szénen szoktuk megsütni, majd leszedni a megszenesedett héját. Csudafinom! Egyszerűen imádom!:)Emihttps://www.blogger.com/profile/08607742029943514713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2148438988040040927.post-32441175001654279192012-07-23T20:01:52.971+02:002012-07-23T20:01:52.971+02:00Az első számú kedvencem:-)Még sosem csináltam,nem ...Az első számú kedvencem:-)Még sosem csináltam,nem mertem a héja miatt:-SAnonymousnoreply@blogger.com