Hozzávalók: 1 csomag ostyatortalap, 20 dkg margarin, 13 dkg. porcukor, 2 evőkanál kakaópor, 1 csomag vaníliás cukor.
Elkészítése: Habosra kevertem a margarint a cukorral , vaníliás cukorral, beletettem a kakaóport is és még legalább 5 percig kevertem. A krémet a tortalapok közé kentem, a tetejére üres lapot borítottam, lenyomtattam nehezékkel kb. 2 óráig majd a tetejét csokival vontam be. Hosszúkás szeletekre vágtam/szeletelés közben kicsit tört a csoki!/
Jó étvágyat!
Emlékeztető: Ma estik lehet szavazni az Online Vacsoracsata2. harmadik hetének résztvevőire többek között az én menümre is ! Ha tetszik a menüm még szavazhattok ITT.
Egész kicsi voltam, amikor nagyon "menő" dolog volt házilag készíteni nápolyit. Anyukám nagyon sokszor készített, nagyon nagy kedvencem volt. Bevallom, nekem akkoriban jobban ízlett Anyukám nápolyija, mint a bolti, mert olyan finom krémet tudott készíteni Anyukám. Nosztalgiából most szívesen megkóstolnám a Te nápolyidat is. :P
VálaszTörlésGabriella: Nekem is olyan régi hangulatom van ettől az édességtől de nagyon szerettem és néha most is megcsinálom. Legközelebb azért csokit nem teszek a tetejére mert egy kicsit tört mikor vágtam fel.Az íze viszont nagyon finom!
VálaszTörlés