krumpli, olaj,
meggybefőtt , tejföl,kevés fahéj, darabka citromhéja,kevés cukor,
Elkészítése: a csirke szárnyakat megtisztítom összehajtom, ételízesítős vízben kevés ideig főzöm. Ezután mikor kihűlt lisztbe,tojásba, prézlibe forgatás után bő forró olajban megsütöm.
A krumplit megpucolom, hasábra vágom és olajban kisütöm.Szeretek a krumplira fűszersót tenni.
A meggybefőttet edénybe öntöm és teszek hozzá egy kis darabka citromhéjat, fahéjat, kevés cukrot kicsi ideig főzöm majd a 1 tejfölbe 1 ek.lisztet teszek amit jól elkeverek és beleöntöm a meggybe amivel felforr és már vehetem is le a tűzről. Mikor kihűlt akkor a legjobb.
Ebéd után egy kis fagyi, nem én készítettem csak tálaltam!
Jó étvágyat!
Finom ebéd :)
VálaszTörlés