Oldalak

2011. május 10., kedd

Sajtos csiga



Hozzávalók:  25 dkg finomliszt, 1 cs. sütőpor, 1 teáskanál só, 1 db margarin, 1 dl hideg tej, 20 dkg sajt. 
🌼
Elkészítése: A lisztet a margarin felével elmorzsoltam hozzáadtam a sütőport, a sót, és az 1 dl hideg tejet és alaposan összegyúrtam 3 cipóra osztottam. A margarin másik felét habosra kevertem beleforgattam a reszelt sajtot. A kis cipókat egyenként  háztartási fólián téglalap alakúra nyújtottam, mindegyiket megkentem a sajtos- margarinos krém egy-egy harmadával. A fólia segítségével feltekertem mint a bejglit, ujjnyi vastag szeletekre vagdostam és kizsírozott tepsibe egymás mellé fektettem. Előmelegített sütőben 200 fokon 25' alatt megsült.
Jó étvágyat kívánok !
                                                                             

4 megjegyzés:

  1. Minden ami sajtos nagyon, finom. Nagyon guszta, jó a kép.

    VálaszTörlés
  2. Bianka: Köszi
    Mrita: Én is szeretem a sajtos süteményeket.Köszi a dícséretet.

    VálaszTörlés
  3. Bevallom, így még nem készítettem.
    Tetszik a recept.
    Én mindig vajastésztából készítettem a csigácskákat...

    VálaszTörlés
  4. Juci: Próbáld ki én is most csináltam először egy új szakácskönyvből írtam ki nagyon finom lett !

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)