Elkészítése: káposztát megtisztítom a külső leveleitől és az alsó torzsájától, majd lereszelem a nagy lyukú reszelőn alaposan besózom, hagyom állni a sóban. Kis idő elteltével kinyomkodom és forró zsírban vagy olajban megpirítom . A tésztát a szokásos módon megfőzöm és hozzáteszem a pirított káposztához.
Van aki cukorral, vagy borssal szereti! Egyik változat sem kedvencem , csak magát a tésztát káposztával szeretem.
Jó étvágyat!
Megyek hozzátok ebédelni! :))) Imádom a káposztás tésztát is!
VálaszTörlésMesi: gyere még van!
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem, de sajnos nem szoktam gyakran készíteni, mert a férjem nem eszi meg és csak magamnak nem készítek :(
VálaszTörlésOkki: azért ne mondjál le róla teljesen, egy keveset csináljál néha magadnak!
VálaszTörlésÉn is szívesen csatlakoznék, ha lenne még egy tányérral, mert én is imádom :D !!
VálaszTörlésMaria: na jó, gyere elosztjuk testvériesen jó?
VálaszTörlésDe aranyos vagy!! :)
VálaszTörlés