Hozzávalók: 1-1 sárgarépa fehérrépa, kevés zöldborsó, 1 alma, 2 kisebb krumpli,1 db uborka, tejföl, majonéz, mustár, só, őrölt bors.
🌸
Elkészítése: a zöldségeket ételízesítős vízben a krumplit sós vízben héjastól megfőztem. Mikor kihűltek feldaraboltam, az almát és az uborkát is kockára . A majonézt tejföllel, mustárral és őrölt borssal jól kikavartam és a feldarabolt zöldségekkel összekavartam. A majonéz most bolti volt és mivel a nyersanyag összmennyisége elég kevés volt így csak fél tubussal és csak fél doboz tejfölt használtam el.
Jó étvágyat kívánok!
Na ilyet még nem is hallottam, hogy almát is tegyenek bele, ez nekem új. Szívesen megkostolnám. Látom jó nagyra vágod a zöldséget. Én reszelni, vagy nagyon apróra szoktam vágni. Megyek hozzád kostolóra :)
VálaszTörlésNagyon szeretem mégis nagyon régen csináltam. Köszi, hogy eszembe juttattad! :)
VálaszTörlésAlmát szoktunk bele rakni, de fehérrépát sosem, nekem ez az új. De guszta nagyon, nem is tudom mikor ettem ilyet utoljára, talán évekkel ezelőtt:)
VálaszTörlésEz a klasszikus francia saláta, alma kell bele. Én is teszek bele mindig. Lehet persze variálni, gazdagítani, de alma mindig van benne.
VálaszTörlésNagyon guszta, én is nagyon szeretem.
VálaszTörlésNagyon guszta,és én nagyon szeretem.. Nyitom az ablakot, küldesz nekem egy kicsit? :)
VálaszTörlésNagyon guszta a francia salátád, én is szoktam almát tenni bele, nagyon finom.
VálaszTörlésmartinelli: Kóstolásról már lemaradtál sajna!
VálaszTörlésCsiperke: Örülök hogy segíthettem!
trollanyu: Nem mindíg teszek bele fehérrépát, de így sem rossz? Itt az ideje hogy csináljál!
Hobbychef: Köszi!
Patricia: Küldenék, de sajna már nincs!
Mrita: Köszi!