Elkészítés: Összekeverjük a hozzávalókat és a csirkét megforgatjuk benne. Kizsírozott tepsibe tesszük, 1 fej vöröshagymát rávágunk karikára, 15 dkg. reszelt sajtot szórunk rá, és 1 pohár tejfölbe 4 evőkanál olajat teszünk és ráöntjük a csirkére. Fóliával letakarva 200 fokon 1 óráig sütjük majd a fóliát levesszük és 5 percig sütjük még piros nem lesz.
(Csirkecombból szoktam leginkább csinálni! )
Jó étvágyat!
Nagyon finom ebéd, valóban nem lehet abbahagyni!
VálaszTörlésNagyon guszta!!! Ezt én is nagyon szeretem és tanúsíthatom, hogy tényleg rászolgál a nevére... abbahagyhatatlan! :)
VálaszTörlésNagyon guszta lett és jó, hogy eszembe juttattad, mert ezt én is szoktam készíteni és a család nagyon szereti:)
VálaszTörlésÉn sem bírnám abbahagyni! Guszta lett nagyon! :)
VálaszTörlésEzt a receptet valamikor régen a Magyar Konyha hasábjain találtam, ha nem csal emlékezetem, gyakran előfordult nálunk, aztán valahogy el is felejtkeztem róla, a recit sem találtam. Finom!!!!! Nagyon tetszenek a fotók rólatok :)
VálaszTörlésNagyon guszta, mint mindig! :)))
VálaszTörlésMrita, Mesi, Trollanyu: Látom számotokra nem ismeretlen ez az íz? Köszi!
VálaszTörlésBarbi: Köszi!
Vicuska: Köszönöm!
Petra: Köszi!
Nagyon guszta! Ki kell próbálnom!
VálaszTörlésÓ, köszi! Lesz még egy "hirtelen" recept Tőled!:) Nincs vele macera és finom! Ez kell nekem!:)
VálaszTörlésNagymamis: Ha még nem ismered, akkor javaslom próbáld ki nem fogod megbánni!
VálaszTörlésTiffanylda:Neked is csak azt tudom mondani, ha egyszer kipróbálod biztos fogod ismételni gyakran mert nagyon finom!
Ilyenhez már volt szerencsém, tényleg nem lehet abbahagyni:-)
VálaszTörlésÉva, elhiszem, hogy nem lehet abbahagyni:) Nagyon gusztán néz ki, biztosan finom is volt:)
VálaszTörlésGerdi, Roza: Köszönöm !
VálaszTörlés