Oldalak

2011. október 16., vasárnap

Nem lehet abbahagyni csirke!

Hozzávalók:8 dkg. liszt, 1 mokkáskanál bors, 1 mokkáskanál majoránna, 1 kávéskanál pirospaprika, 1 kávéskanál só, 2 gerezd foghagyma .(1 fej vöröshagyma, 15 dkg. sajt, 1 pohár tejföl,4 ek.olaj

Elkészítés: Összekeverjük a hozzávalókat és a csirkét megforgatjuk benne. Kizsírozott tepsibe tesszük, 1 fej   vöröshagymát rávágunk karikára, 15 dkg. reszelt sajtot szórunk rá, és 1 pohár tejfölbe 4 evőkanál olajat teszünk  és ráöntjük a csirkére. Fóliával letakarva 200 fokon 1 óráig sütjük majd a fóliát levesszük és 5 percig sütjük még piros nem lesz.
(Csirkecombból szoktam leginkább csinálni! )  
                                     Jó étvágyat!                                        

13 megjegyzés:

  1. Nagyon finom ebéd, valóban nem lehet abbahagyni!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta!!! Ezt én is nagyon szeretem és tanúsíthatom, hogy tényleg rászolgál a nevére... abbahagyhatatlan! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta lett és jó, hogy eszembe juttattad, mert ezt én is szoktam készíteni és a család nagyon szereti:)

    VálaszTörlés
  4. Én sem bírnám abbahagyni! Guszta lett nagyon! :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a receptet valamikor régen a Magyar Konyha hasábjain találtam, ha nem csal emlékezetem, gyakran előfordult nálunk, aztán valahogy el is felejtkeztem róla, a recit sem találtam. Finom!!!!! Nagyon tetszenek a fotók rólatok :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon guszta, mint mindig! :)))

    VálaszTörlés
  7. Mrita, Mesi, Trollanyu: Látom számotokra nem ismeretlen ez az íz? Köszi!
    Barbi: Köszi!
    Vicuska: Köszönöm!
    Petra: Köszi!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon guszta! Ki kell próbálnom!

    VálaszTörlés
  9. Ó, köszi! Lesz még egy "hirtelen" recept Tőled!:) Nincs vele macera és finom! Ez kell nekem!:)

    VálaszTörlés
  10. Nagymamis: Ha még nem ismered, akkor javaslom próbáld ki nem fogod megbánni!
    Tiffanylda:Neked is csak azt tudom mondani, ha egyszer kipróbálod biztos fogod ismételni gyakran mert nagyon finom!

    VálaszTörlés
  11. Ilyenhez már volt szerencsém, tényleg nem lehet abbahagyni:-)

    VálaszTörlés
  12. Éva, elhiszem, hogy nem lehet abbahagyni:) Nagyon gusztán néz ki, biztosan finom is volt:)

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)