Hozzávalók: csirkeszárny, / 1/2 kg ez 6 db volt /, 2 db tojás, 1/2 dl tej, 2 gerezd fokhagyma, 6 evőkanál liszt, 1 teáskanál csípős pirospaprika, 1 kávéskanál bors, 1 teáskanál só, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Megtisztítottam a csirkeszárnyakat, kicsit mindig elő főzöm, majd papírtörlőn hagytam száradni.A tojást felvertem hozzáadtam a tejet , sót, borsot és a zúzott fokhagymát. A liszthez kevertem a csípős pirospaprikát. A szárnyakat először a lisztbe, majd a tojásba és végül ismét a lisztbe forgattam és a kissé felhevített, majd közepes lángon olajban megsütöttem.
Sült burgonyával és kissé csípős savanyúsággal nagyon finom volt !
Jó étvágyat!
Fiam megy hozzád ebédre, tetszik neki! Szereti a csípőst...
VálaszTörlésFiam megy hozzád ebédre, tetszik neki! Szereti a csípőst...
VálaszTörlésCsipös?! Jöhet! Nagyon guszti!
VálaszTörlésMinden jöhet ami csípős:) Fincsi kaja, érdekes én nem szoktam a szárnyat rántani, inkább csak sütöm. De nagyon tetszik:)
VálaszTörlésEz nálunk is tetszene mindenkinek, imádjuk a csípős ételeket. Nem készítettem még ilyen bundát, de ki fogom próbálni :)!
VálaszTörlésÉn is kipróbálom, köszi az ötletet.
VálaszTörlésGerdi:Szóljál hogy mikor ?
VálaszTörlésBors and Pepper: Köszi!
trollanyu: Egyáltalán nem szoktál rántott húst készíteni?
Maria:Majd meglátod fog ízleni!Más fotód van , alig ismertelek meg!
Petra: Remélem ízleni fog Nektek is!