🍄
Elkészítése: A szalonnának a zsírját kisütöm és kiveszem az edényből . A zsírba beleteszem a felkarikázott vöröshagymát kissé dinsztelem majd hozzá öntöm a lecsót és a megtisztított és felkockázott gombát megszórom a fűszerekkel : pici vizet öntök rá és kevés ideig főzöm. Mikor már elfőtte a vizet akkor egy pohárban felverem a tojást ( ki mennyire szereti hogy tojásos legyen annyit ) ráöntöm a lecsóra elkeverem és készre sütöm!😋
Jó étvágyat!
Nagyon szeretjük a lecsót, a múltkor a télire eltett lecsóból mi is azt reggeliztünk. Nagyon guszta.
VálaszTörlésMi is nagyon szeretjük. Gombával még finomabb. :)
VálaszTörlésMrita: Már mi is az eltett lecsót használjuk. Köszi!
VálaszTörlésPetra: Ritkán szoktam gombával, de most volt egy kis maradékom, de nagyon finom volt így együtt !
Szeretjük mi is, de gombával még sosem próbáltam, de nagyon finom lehet:) Friss kennyérrel tunkolva, nyami:)
VálaszTörlésMi csak nyáron eszünk lecsót :( Látom már, hogy nagy hiba..
VálaszTörlésA lecsó nálunk is menő! Így is nagyon csábító. Gusztán tálaltad!
VálaszTörléstrollanyu: Eddig még én sem csináltam így, de megért egy próbát mert nagyon finom!
VálaszTörlésPanna: Ha esetleg nem tennék el előző évben akkor nem hiszem hogy én is most tudnék enni?:-)
Gerdi: Finom is tud lenni! Köszi!
Imádnám, de a család úgy ellenkezik a gombával. Mostmár igazán éhes vagyok!
VálaszTörlésMaria: Nem szeretik a fiúk? Csak a hal az megy ugye?
VálaszTörlésNagyon finomat főztél.:) A fiam már készítette gombával, és nagyon finom volt.Ez is egy kis változatosság.:))
VálaszTörléstücsi: Köszi!
VálaszTörlés