😉
Elkészítése: Megtisztítottam a hagymákat és sós forrásban lévő vízbe tettem amit forrástól számított 5 ' főztem . Leszűrtem és a hagyma alsó részén kis vékony csíkot vágtam le hogy megálljon majd a hagyma közepét éles késsel kiszedtem, de hagytam külső peremrészt . A tojást elkevertem a prézlivel a fűszerekkel a sajt felével és 2 evőkanál tejföllel . Ebbe a masszába tettem bele a kikapart hagyma feldarabolt részeit és jól összekavartam majd megtöltöttem a hagymákat jó púposan . Erre még rápakoltam a megmaradt sajt és tejföl keverékét majd letakartam egy csík szalonnával. Egy jénai tálba pakoltam a hagymákat egymás mellé , a kimaradt tölteléket is és alufóliával letakarva forró sütőbe tettem ahol 25' így pároltam, majd levettem a fóliát és megpirítottam.😋
Jó étvágyat!
Tetszik, bár a pocim nincs olyan nagy barátságban a hagymával, hogy így bevállaljam :(
VálaszTörlésHű, ilyet még soha nem ettem, de biztos, hogy nagyon finom lehet!
VálaszTörlés„Ezentúl a hagymát is hagymával fogom enni.” (Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékból idézve) :) Még soha nem kóstoltam, de szerintem tetszene!
VálaszTörlésNagyon guszta, finom lehet, ilyet még én sem ettem :)
VálaszTörlésEz nagyon jó ötlet, imádom a hagymát!
VálaszTörlésPanna: Ezzel én is így vagyok! De egyszer kipróbáltam finom volt, egy darabik pihentetem a gyomromat.
VálaszTörlésMézeskalács: Nagyon finom volt.
Vicuska: Ezt is lehet rá mondani, finom.
Katalin: Köszi!
Vanca: Akkor próbáld ki finom!
A fánk előtt jöhet!!
VálaszTörlésmellissina2: Megbeszéltük!:)
VálaszTörlés