😉
Elkészítése: Először összegyúrtam lepénykenyér hozzávalóit.20' állni kell a tésztának. Addig elkészítettem a ragut. A parizert csíkokra vágtam, a hagymát karikára a paprikát csíkokra paradicsomot kockákra, és petrezselymet apróra. Felforrósítottam kevés olajat amibe tettem a hagymákat kicsit pároltam majd bele tettem a parizert paprikát- paradicsomot és a fűszereket és összeforraltam. A tésztát 4 részre vettem egyenként kis kerek formára nyújtottam és egy teflonedényt jól felforrósítottam ebben sütöttem meg a tészta mindkét oldalát. Ezután a tésztába kanalaztam a raguból és összetekertem .Nagyon finom volt ezzel a töltelékkel is , de elképzelem mennyire finom lehet a húsvéti sonkával.
Jó étvágyat kívánok !
Na, ezt majd az ünnepek után, maradék sonkával! Biztos finom!:) Mentettem...
VálaszTörlésHű, nagyon jól néz ki! Szerinted ilyen lepénykenyeret lehetne a gyroshoz pita-ként tálalni?
VálaszTörlésNagyon rá vagy már kattanva a húsvéti sonkára :) Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy megkóstolhassuk :)
VálaszTörlésNagyon jó az ötlet,tetszik:))
VálaszTörlésNagyon jó ötlet:) Maradék sonkával lesz az igazi, már ha lesz maradék:)
VálaszTörlésTiffanylda:Biztos hogy kipróbálom én is sonkával, ha marad!
VálaszTörlésteller-cake: Szerintem igen. Nagyon finom. Egyszer már a gyerekek hoztam nekem gyrost és hasonló volt a tésztája.
Panna: Húsvét jön a sonka ideje!
Jámborné Budai Mónika: Köszi:
trollanyu: Arra gondoltam én is, nem olyan biztos hogy marad. Nem baj , ezzel is finom volt.