Hozzávalók: Tejfölös borsó + 15 dkg. gomba, 1 fej hagyma, őrölt bors, só, kevés olaj, rizs.
Elkészítése:A tejfölös borsó elkészítését már leírtam. A gombát alaposan megmostam majd felszeleteltem, a vöröshagymát is megtisztítás után kockára vágtam. Kevés olajat melegítettem amibe tettem a vöröshagymát majd a gombát elkevertem kicsit fedő alatt pároltam majd borssal sóval ízesítettem. A rizst a szokásos módon elkészítettem.
Tálalásnál a rizs mellé tettem egy kanál gombát és egy kanál tejfölös borsót.
(Így kiegészítve a keveset is elmondható hogy elég volt és finom !)
Jó étvágyat!
Finom is lehetett! Nekem is jöhetne most ebédre. Minden összetevőjét nagyon szeretem!
VálaszTörlésNagyon klassz! Jók tudnak lenni az ilyen ebédek. Én sem szeretek kidobni semmit, inkább csinálok valamit mellé hogy elfogyjon :)
VálaszTörlésEz nagyon nagyon guszta!!
VálaszTörlésSzivesen ennék belőle :)
Nagyon ügyesen újítasz!!! és finom is!
VálaszTörlésFinomat ebédeltetek :)
VálaszTörlésEmi: Finom is így egyben!
VálaszTörlésVikvi: Lehet így göngyölíteni napokig is még az ember meg nem unja vagy el nem fogy az étel!:)
Jutka:Köszi! Szívesen megkínálnálak ha közelebb lennél!:)
Vicuska:Köszi!
Panna: Igen az volt!