Oldalak

2012. március 29., csütörtök

Túrókrém retekkel és petrezselyemmel

 Hozzávalók:   (amiből most csináltam):1/2 cs. tehéntúró,   1 db retek,  só, bors, petrezselyem.
Elkészítése:   A retket lereszeltem  és az összetört túróhoz adtam, majd sóztam és kevés őrölt borsot tettem hozzá , valamint  kevés apróra vagdalt petrezselymet. Az egészet jól összekevertem és hűtőbe tettem.Nagyon finom piritósra kenve  , most  viszont zsömlére kentük.                                                                    

9 megjegyzés:

  1. Nagyon fincsi! Ahogy megláttam a fotót az jutott eszembe, hogy régen, alig vártuk, hogy megjelenjen az új retek, hogy zsíros kenyérrel együk:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom lehet hasonlót egyszer már készítettem, de fekete retekkel, így elég "erős" lett. Ki fogom próbálni így is.:)

    VálaszTörlés
  3. Én a fokhagymás túrót kóstoltam, az is fincsi volt, de ezt is kipróbálom...köszi!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva, játékra szeretnélek invitálni, kérlek nézz be hozzám.

    VálaszTörlés
  5. Jó kis reggelitek volt! Megyek is reggelizni :)

    VálaszTörlés
  6. Emi : Imádom zsíroskenyérrel is sőt még hagymát is teszek hozzá. Jó büdi, de finom!:-))
    Csupa Csoki:A fekete retek egy kicsit erősebb, de nagyon finom az is!
    Adrienn: Fokhagymával még nem próbáltam de finom lehet azzal is!
    Maria:Köszi, megyek!
    Panna: Köszi!Egészségedre a reggelit!

    VálaszTörlés
  7. Éva, nagyon guszta, amit készítettél. Persze, mint mindig:)

    VálaszTörlés
  8. Finom, könnyed, egészséges!

    VálaszTörlés
  9. Igazi tavaszi szendvics, össze is futott a nyál a számban a képet nézve! :-)

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)