Hozzávalók: (amiből most csináltam):1/2 cs. tehéntúró, 1 db retek, só, bors, petrezselyem.
Elkészítése: A retket lereszeltem és az összetört túróhoz adtam, majd sóztam és kevés őrölt borsot tettem hozzá , valamint kevés apróra vagdalt petrezselymet. Az egészet jól összekevertem és hűtőbe tettem.Nagyon finom piritósra kenve , most viszont zsömlére kentük.
Nagyon fincsi! Ahogy megláttam a fotót az jutott eszembe, hogy régen, alig vártuk, hogy megjelenjen az új retek, hogy zsíros kenyérrel együk:))
VálaszTörlésNagyon finom lehet hasonlót egyszer már készítettem, de fekete retekkel, így elég "erős" lett. Ki fogom próbálni így is.:)
VálaszTörlésÉn a fokhagymás túrót kóstoltam, az is fincsi volt, de ezt is kipróbálom...köszi!
VálaszTörlésKedves Éva, játékra szeretnélek invitálni, kérlek nézz be hozzám.
VálaszTörlésJó kis reggelitek volt! Megyek is reggelizni :)
VálaszTörlésEmi : Imádom zsíroskenyérrel is sőt még hagymát is teszek hozzá. Jó büdi, de finom!:-))
VálaszTörlésCsupa Csoki:A fekete retek egy kicsit erősebb, de nagyon finom az is!
Adrienn: Fokhagymával még nem próbáltam de finom lehet azzal is!
Maria:Köszi, megyek!
Panna: Köszi!Egészségedre a reggelit!
Éva, nagyon guszta, amit készítettél. Persze, mint mindig:)
VálaszTörlésFinom, könnyed, egészséges!
VálaszTörlésIgazi tavaszi szendvics, össze is futott a nyál a számban a képet nézve! :-)
VálaszTörlés