Oldalak

2012. április 1., vasárnap

Rántott csirkemáj sültkrumplival

Hozzávalók: 6 db csirkemáj,  2 db. tojás, liszt,  prézli, olaj.
Elkészítése: A májról a szíveket levágtam , belefőztem borsólevesbe, a májat lisztben-felvert tojásban-prézliben megforgattam és  forró olajban sütöttem fedő alatt mindkét oldalát.Sózni utólag szoktam.
 A krumplit  megtisztítás után  felaprítva  sütöttem úgy hogy  2 cikk fokhagymát tettem  az olajba!
Jó étvágyat!

6 megjegyzés:

  1. Két adagot kérünk szépen, fénypostán természetesen! S akkor szépen teszem be a hűtőbe a bepácolt csirkeszárnyakat, amit virágvasárnapi ebédre szántam. :))))

    VálaszTörlés
  2. Aliz: Remélem ablakod nyitva? Elküldve.A csirkeszárnyakból pedig majd én kérek!
    Lilla: Finom is !
    Hobbychef: Mi is nagyon szeretjük így rántva meg hagymásan is finom!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is jöhetne :) Jó sok vas is van benne :)

    VálaszTörlés
  4. Panna: Már későn szóltál sajnálom!:-)

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)