Elkészítése: A májról a szíveket levágtam , belefőztem borsólevesbe, a májat lisztben-felvert tojásban-prézliben megforgattam és forró olajban sütöttem fedő alatt mindkét oldalát.Sózni utólag szoktam.
A krumplit megtisztítás után felaprítva sütöttem úgy hogy 2 cikk fokhagymát tettem az olajba!
Jó étvágyat!
Két adagot kérünk szépen, fénypostán természetesen! S akkor szépen teszem be a hűtőbe a bepácolt csirkeszárnyakat, amit virágvasárnapi ebédre szántam. :))))
VálaszTörlésHmm, most nagyon megenném...:)
VálaszTörlésSzeretem.
VálaszTörlésAliz: Remélem ablakod nyitva? Elküldve.A csirkeszárnyakból pedig majd én kérek!
VálaszTörlésLilla: Finom is !
Hobbychef: Mi is nagyon szeretjük így rántva meg hagymásan is finom!
Nekem is jöhetne :) Jó sok vas is van benne :)
VálaszTörlésPanna: Már későn szóltál sajnálom!:-)
VálaszTörlés