Elkészítése: A burgonyát enyhén sós vízben megfőztem. Lereszeltem és hozzáadtam a tojást a finomra vágott petrezselymet , apróra vágott kicsit megpirított hagymát és a lisztet majd jól összegyúrtam. A tésztát hengerré formáltam majd ebből vágtam le darabkákat amit forró olajban mindkét oldalát pirosra sütöttem. A tejfölhöz tettem a zúzott fokhagymát , borsot ,vágott petrezselymet és ezzel kentem meg a lepényeket majd a reszelt sajtot szórtam rá.
Jó étvágyat!
Magyon finom! Most rögtön megenném, még így ebéd után is:)
VálaszTörlésMondtam már, hogy imádom a tányérjaidat? :D
VálaszTörlésHmm... nagyon jól nézz ki:))
VálaszTörlésjó forró teával vacsorára isteni
VálaszTörlésIde vele most azonnal,a paradicsommal együtt...:)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, megenném vacsira.:)
VálaszTörlésÍgy vacsora előtt nekem most kínzás...:) Annyira guszta!
VálaszTörlésEmi: Még van küldjek?:-)
VálaszTörlésPanna: Egy párszór már igen!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Málna konyhája : Az biztos hogy finom úgy!
Csiperke: Mi marad nekem akkor?
Csupa Csoki: Köszi! Azt elhiszem hogy meg is ennéd!:-)
Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű! Nyami... :))
VálaszTörlésNagyon finomat főztél ismét, és olyan gyönyörűen tálaltad is!:))
VálaszTörlésGyönyörűen tálaltad, még így reggeli után is elfogadnám :)
VálaszTörlésMilyen finom és egyszerű! Emlékeztetnek a receptjeid anyósom főztjére. Ő tud ilyen takarékosan finomakat alkotni, mint Te!
VálaszTörlésSzabina: Köszi!
VálaszTörlésRaMary:Köszönöm!
Katalin:Köszi én meg szívesen adnék !
gionetta:Köszi! Remélem anyósodat szereted?:-))