Elkészítése: megpucoltam és feldaraboltam az almát annyi vizet tettem rá ami éppen ellepi, pici fahéjat és darabka citromhéjat tettem hozzá. Mikor már puha volt az alma a tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel habartam be cukrot nem is tettem hozzá mert elég édes volt az alma.
Jó étvágyat kívánok !
Megint egy nagyszerű ötlet! Köszönöm!
VálaszTörlésCsatlakozom Lillához,remek recept:))
VálaszTörlésSzuper recept, nagyon ötletes. Máris mentem! Az almával még ínyenc is. :o)
VálaszTörlésMég sosem ettem almamártást fasírttal, de finomnak hangzik, jó ötlet:)
VálaszTörlésJó kis recept, a szezámmagot meg egyenesen imádom!
VálaszTörlésLilla:Szívesen, különösen ha tetszik!
VálaszTörlésJámborné Budai Mónika: Köszi!
Illéskrisz Konyhája:Köszi!
trollanyu: Egyszer próbáld ki nagyon finom. Köszi!
Erika: Köszi!