Oldalak

2012. június 2., szombat

Hamis fasírt almamártással

 Hozzávalók: a hamis fasírtot már  beírtam itt  annyit változtattam hogy  egy részét szezámmagba forgattam .Az almamártáshoz 2  db nagyobb alma  pici fahéj, darabka citromhéj, 1 dl tejföl, 1 ek. liszt.
Elkészítése: megpucoltam és feldaraboltam az almát annyi vizet tettem rá ami éppen ellepi, pici fahéjat és darabka citromhéjat tettem hozzá. Mikor már  puha volt az alma  a tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel habartam be  cukrot nem is tettem hozzá mert elég édes volt az alma.
                                   Jó étvágyat kívánok !                                 

6 megjegyzés:

  1. Megint egy nagyszerű ötlet! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Szuper recept, nagyon ötletes. Máris mentem! Az almával még ínyenc is. :o)

    VálaszTörlés
  3. Még sosem ettem almamártást fasírttal, de finomnak hangzik, jó ötlet:)

    VálaszTörlés
  4. Jó kis recept, a szezámmagot meg egyenesen imádom!

    VálaszTörlés
  5. Lilla:Szívesen, különösen ha tetszik!
    Jámborné Budai Mónika: Köszi!
    Illéskrisz Konyhája:Köszi!
    trollanyu: Egyszer próbáld ki nagyon finom. Köszi!
    Erika: Köszi!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)