Hozzávalók és elkészítése: 1 db tojásfehérjét 2 tk. porcukorral és 15 dkg. ribizlit(megmostam, száráról villával lehúztam a szemeket) és robotgéppel jól felvertem./ habverővel is lehet , régen mindig azzal csináltam / 😋
Jó étvágyat kívánok !
Egyszerű és finom. Most jól is jönne...:)
VálaszTörlésNekem is jöhetne egy csészével... :-)
VálaszTörlésNagyon guszta kis tálkával készítettél :) finom lehet. Kis koromban Anyukám is szokott hasonlót csinálni, jobbára málnából, nagyon szerettem.
VálaszTörlésMi is csináltunk ilyet régen! Nálunk is málnával és eperrel készült, mert az termett a kertben :). Ki is fagyasztottuk, akkoriban ez volt a legkedvesebb nyári csemegénk!
VálaszTörlésAnyu málnával készített ilyet, jah, és habverővel)))
VálaszTörlésImádom a ribizlit, nagyon jó desszertet készítettél! Majd körbenézek, hátha találok itt is valami finomabbat...
VálaszTörlésLilla: Küldök ha kérsz?:-))
VálaszTörlésteller-cake: Ok. Elosszuk testvériesen hogy jusson mindenkinek!:-))
Katalin: Köszi! Nekem is nosztalgiám van mindíg mikor ezt csinálom régi időkre emlékeztet!
Maria: Mi általában málnát és ribizlit csináltunk, próbáltam egyszer fagyasztani de úgy annyira nem tetszett.
Simone Templar: Üdvözöllek! Málnával is nagyon finom ! A jó régi habverő akkor minden krémet, piskótát azzal vertünk fel! (Igaz kicsit több időbe telt!:-) Megjegyzem: édesanyám habverővel felvert piskótája sokkal szebb volt mint amit most én csinálok!
Én is szeretem nagyon!! Nagyin jól néz ki!
VálaszTörlésErika: Köszi! Amint láttam a blogodon felétek pedig csodás meggy van!
VálaszTörlésIbcsi: Köszi!
Imádom a ribizlit, még nem ettem ilyen habot, de nagyon jól néz ki:)
VálaszTörlésOh, minő egyszerű és gyors édesség. Főleg, hogy imádom a tojáshabot! :-))
VálaszTörlésNagyon szép a színe! Mindent szeretek, ami habos-krémes. Én mindig habverővel verem a tojáshabot, edzésben tartom a karom:-)
VálaszTörlésJaj a nyalmirigyeim teljesen felebredtek es orjongenek :)
VálaszTörlésSzinte erzem a szamban az izet , de jo annak aki ehet ilyesmit:)
Oh, az isteni ribizli.....még habot soha nem készítettem belőle, köszönöm az ötletet...
VálaszTörlésHirdettem egy játékot, kérlek nézz be hozzám, örülnék, ha csatlakoznál :-)
Jók ezek az egyszerűen elkészíthető gyors finomságok!
VálaszTörlésNálunk is érik már a ribizli.
Ma én is kipróbálom ezt a guszta desszertet. :)
VálaszTörlésDe szeretem a ribizlit! Gyönyörű a látványa :)
VálaszTörlésTrollanyu. Kár hogy nem ismered az ízét, nagyon finom!
VálaszTörlésgionetta: Köszi!Akkor itt az ideje hogy kipróbáld!
Gerdi:Köszi! Habverővel szoktam én is néha!
Amy's: Üdvözöllek! Mi az oka hogy nem ehetel ilyet? Ha a cukor akkor szerintem anélkül is elkészítheted!
Verus: Akkor próbáld ki finom nagyon!
Játékodra még tegnap jelentkeztem köszi a meghívást!
marisz57: Nekem sajnos csak a zöldséges boltban megérett gyümölcsök jutnak, pedig de eltudnám képzelni hogy csak kimegyek a kertbe és szedegetem a különböző gyümölcsöket!
Évi: Remélem fog ízleni ?
Vicuska: Finom is nagyon!Köszi!
Van sok ribizlim, épp erre gondoltam, hogy habot is készítek belőle! Isteni fincsi!
VálaszTörlésSavanykásan frissítő ez a 'boszorkányhab' ribizliből :-)
VálaszTörlésHani: Üdvözöllek! Akkor csináld meg a gyerkőcöknek biztos fog ízleni!
VálaszTörlésAnazar: Igen nem is szoktam bele sok cukrot tenni mert így finom!
Na, ez most nagyon jólesne!!! :P
VálaszTörlésGabriella: Azt elhiszem !:-))
VálaszTörlésNyámi :)
VálaszTörlésPanna: Ha jó kislány leszel, legközelebb adok megkóstolni!:-))
VálaszTörlés