Oldalak

2012. szeptember 1., szombat

Gombapaprikás nokedlivel

Hozzávalók: 20 dkg. gomba, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 1-1 db paprika paradicsom,  fűszerek: őrölt bors, pirospaprika, só, csípős paprika, olaj, 1 ek liszt, 1 dl tejföl.
🍄
Elkészítése:  Megtisztítottam a gombát feldaraboltam. Felforrósítottam az olajat amibe tettem az apró kockákra felvágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát, kicsit dinszteltem majd hozzá tettem  az apróra felvágott paprikát és paradicsomot kicsit így is pároltam.  Ezután tettem bele a gombát  hozzá pirospaprikát, őrölt borsot, sót és kevés csípőset nagyon kevés vizet öntöttem bele majd letakarva kicsit pároltam.  A tejfölben elkavartam az 1 ek. lisztet és ezt  tettem a gombára amivel  készre főztem. Hozzá nokedlit készítettem a szokásos módon!😋
                                  Jó étvágyat!                                          

7 megjegyzés:

  1. Jaj de szeretem! Jó hogy emlékeztettél rá, már nagyon régen volt.

    VálaszTörlés
  2. De jó lenne most egy kis gomba:) Fincsi lehet:)

    VálaszTörlés
  3. Hú, de rég főztem ilyet! Talán azért, mert ebben a nagy szárazságban semmi gomba nem akadt a birtokon!:( Nagyon guszta!!!
    A kis unokád, milyen drága, ahogy segít a mamának!:)

    VálaszTörlés
  4. Isteni, az egyik kedvencem, jó sok tejföllel szeretem:)

    VálaszTörlés
  5. Édeskonyha: Akkor itt az ideje!
    Jámborné Budai Mónika: Majd legközelebb szóljál időben!:-)
    Kati: Rendben majd szóljál és küldök!:-)
    Tiffanylda: Lehet hogy azért tudtam én is olyan nehezen venni? Köszi!
    Köszi szeret kavargatni, különösen amikor palacsinta készül akkor sertepertél a konyhában!
    trollanyu: Úgy az igazi az biztos!

    VálaszTörlés
  6. Bármennyit megbírnék enni ebből!!!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)