Elkészítése: A húst bedörzsöltem a fűszerkeverékkel és kevés sóval. Megforrósítottam az olajat beletettem a húsokat mindkét oldalát fehéredésig hagytam majd mellé tettem a felkarikázott vöröshagymát és fokhagymát kevés vizet öntöttem hozzá és lefedve hagytam puhulni. Ezután kivettem az edényből a húsokat beleraktam egy jénaiba amit vékonyan kikentem olajjal , az edényben amiben sütöttem a húst villával a hagymákat kicsit összenyomtam hozzá tettem még az apróra vagdalt bazsalikomot, kakukkfüvet mk. mustárt és a tejfölt elkevertem majd a jénaiban lévő húsra öntöttem. Előmelegített sütőben 200 fokon még kb. 20' sütöttem. Krumplipürével tálaltam.
Ui: Ezt a fűszerkeveréket blogjátékon nyertem most használtam először , nagyon finom ízt ad a húsnak!
Jó étvágyat!
Ez nagyon jól hangzik, tetszik a recep!
VálaszTörlésHú Évi,ezt nagyon jókor tetted ki,valami újdonságot keresek éppen. Finomnak tűnik, hétvégén kipróbálom. Nagyon köszönöm!!!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki!!
VálaszTörlésAleda: Köszi!
VálaszTörlésRaMary:Örülök ha tetszik, könnyen elkészíthető és nagyon finom!Ha szeretitek a szárazabb húst akkor karajt vegyél, de ha nem akkor szerintem bármelyik hús, akár tarja, vagy véknya is jó hozzá.
Dominika: Köszi!/Aranyos a margarétád!
Nagyon finom, fűszeres, szaftos husit sütöttél! :) Látom az új képen, segítséged is volt a konyhában! :)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki. Szeretek a fűszerekkel "játszani". Biztos, finom is. :) Egyszer kipróbálom.
VálaszTörlésJajj úgy szeretném kipróbálni ezt a fűszerkeveréket, csak nálunk nem kapható. De a Párom azt ígérte hoz nekem Angliából:)
VálaszTörléshankka: Köszi! Sajnos nem az én konyhámban kuktáskodott a kis unokám!
VálaszTörlésÉvi: Köszi!
Kati:Nagyon finom, ha esetleg nem sikerül vennie miért nem próbálod összekeverni a fűszereket ami az összetevője. Ha akarod megírom neked!