Ezt a receptet az ajándékba kapott Székely Konyha júniusi számában találtam!
Hozzávalók: az omletthez:személyenként 2 db tojás, 1 tk tejföl, 1 tk. liszt, só, kevés zsír vagy olaj a sütéshez + sajt, sonka ízlésünknek megfelelő mennyiségben.
Elkészítése: felütöttem a tojást majd a lisztet , sót és tejfölt hozzátéve jól kikavartam. Felforrósítottam kevés zsírt majd a tojásmasszát egyenletesen elsimítottam benne. Óvatosan megfordítottam és a másik oldalát is megsütöttem majd tányérra borítottam. Sonkát és sajtot tettem rá majd felgöngyöltem.Zöldséggel és teával igen finom laktató reggelit vagy vacsorát lehet készíteni. Nekünk most vacsora volt !
Jujj, Éva, igencsak kellemes meglepetést szereztél. :)))) S milyen szépen tálaltad! Örülök, hogy ízlett. :)
VálaszTörlésJópofa ez az omlett. Még sosem láttam így tekercselve. egyszer majd kipróbálom.
VálaszTörlésMa már nem de holnap ez lesz a mi vacsoránk is:) köszönöm!
VálaszTörlésAlíz: Neked köszönhetem hogy kipróbálhattam! Köszi!
VálaszTörlésÉdeskonyha: Nagyon finom , érdemes kipróbálnod!
Jutka: Egészségetekre!
Nagyon guszta, és tényleg jó kis vacsoraötlet, finom és hamar elkészíthető! :)
VálaszTörlésNagyon guszta!
VálaszTörléshankka: Köszi!
VálaszTörlésLilla: Köszi!
Milyen szépen feltekerted:) Mint egy süti:)
VálaszTörlésKati: Köszi!
VálaszTörlés