Elkészítése: Karfiolt apró rózsáira szedtem megmostam. Kevés olajat forrósítottam amiben a kockára összevágott vöröshagymát és a fokhagymát kicsit dinszteltem majd hozzá tettem az apróra vágott paprikát és paradicsomot. Kevés vizet öntöttem rá majd a karfiolt is bele tettem sóztam borsoztam lefedtem és hagytam kicsit főni. Összevágott bazsalikommal ízesítettem , majd mikor már a karfiol is puha lett akkor a tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel sűritettem be az ételt és összefőztem egy kicsit . Szokásos módon kifőztem a tésztát rápakoltam a szószt és kevés sajtot szórtam rá.
Jó étvágyat!
Egyszerű és finom!
VálaszTörlésBiztosan nagyon finom!Azt hiszem elkészítem én is!
VálaszTörlésLilla: Köszi!
VálaszTörlésKata: Finom nagyon! Egészségetekre!