Oldalak

2012. december 17., hétfő

Boursin-sajt házilag

                                                                                     
Hozzávalók: 15 dkg. margarin, 20 dkg juhtúró, 2 db. tejszínsajt,  fokhagymakrém , snidling vagy petrezselyem.  
🌸

Elkészítése: a felsorolt hozzávalókat  jól összedolgozzuk és hűtőben állni hagyjuk hogy jól összeérjenek az ízek.

Ui: Fokhagyma helyett lehet tenni: bors, paprika, vöröshagyma. Fele mennyiségből és petrezselyemmel készítettem most !
Jó étvágyat kívánok !

9 megjegyzés:

  1. Hmmm, ez nagyon finom lehet, főleg a fokhagymás változat. :)

    VálaszTörlés
  2. Okki: Nagyon finom, én most azt csináltam petrezselyemmel!

    VálaszTörlés
  3. Milyen egyszerű, és mégis nagyon fincsi lehet :)

    VálaszTörlés
  4. Azt hittem, házi sajtot fogsz készíteni:-) De ez még jobb, csak összekavarom, s kész a finomság.

    VálaszTörlés
  5. Milyen finom kis krémsajt! :) Juhtúrós, fokhagymás, jöhet! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a kedvenc sajtom, csakis fokhagymásan:)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudtam milyen a Bursen sajt, de most már tudom. Finom kence reggelire, vacsorára.

    VálaszTörlés
  8. Katalin: Nagyon finom!
    Panna:Egy kicsit reggelire egy kicsit vacsorára!:-)
    Gerdi: Ez így egyszerűbb könnyen elkészült!
    hankka:Nagyon finom! Kis kóstolót küldök neked jó?:-)
    Kovács Janka: Örülök hogy szereted, én csak most ismerkedtem meg vele ízlik nagyon!
    HajniZoli: Érdekes mert én ezt már nagyon régen beírtam a blogomban még mikor elkezdtem a blogot írni és akkor még fotókat nem tettem fel.Azt vettem észre hogy milyen sokan nézegetik ezt a receptemet.Gondoltam akkor már csak elkészítem !:-)

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)