Hozzávalók: 10 dkg. tehéntúró, 2 ek. tejföl, kevés só, őrölt bors, 2 szál medvehagyma felaprítva.
🌸
Elkészítése: A hozzávalókat egy tálba tettem és jól kikevertem majd hűtőbe tettem. Napokban sütöttem grissinit azzal ettük nagyon finom volt a túrókrémmel!
Jó étvágyat kívánok !
Sajnos 10 napja nincs internetem, de a telefonomon már van, így láthatom és megköszönhetem ezt az egészséges finomságot!
VálaszTörlésKöszönöm, Évikém!
Nagyon guszta, fincsi lehet!
VálaszTörlésHmmm. Fincsi. Jöhetne grissinivel is, meg anélkül is.
VálaszTörlésEmőke aranyos vagy, próbáld ki valóban nagyon finom.Egészségetekre!
VálaszTörlésCsilla Andi köszönöm!
Édeskonyha fincsi volt, sajnos elfogyott, de majd legközelebb gondolok rád:-)
Ha ma találkozok még egy medvehagymás recepttel igazán sírva fakadok. Az uram csak igéri hogy kirándulni visz az erdőre medvehagymát szedni, de csak igéri. Félő, hogy az idén is lemaradok.
VálaszTörlésNagyon finomságos lehet :)
VálaszTörlésJól hangzik és jó ötlet a medvehagyma felhasználására! :)
VálaszTörlésJuci nyugi, nekem is csak most sikerült egyáltalán megismernem a medvehagymának az ízét. Már én is úgy voltam vele hogy látom hogy minden blogon mindenféle finomságot csináltak és én eddig semmit. Finom az íze így kencének, de süteménybe egyenlőre biztos nem teszek.
VálaszTörlésViktoria Bori így ahogy mondod finom volt, köszi!
Milyen jó is mártogatni:-) fincsi!
VálaszTörlés