Hozzávalók: Házilag készített rétestésztám volt még a hűtőben és az elmúlt évi szilvalekvárom utolsó fél üvegét használtam fel hozzá, + 1 db tojás a kenéshez.
Elkészítése: A tésztát szobahőmérsékleten hagytam kiengedni mivel mélyhűtőben volt majd kinyújtottam és egy 8 cm. átm. pohárral kiszaggattam . Rákanalaztam a lekvárt ezután rácsoztam és egy felvert tojással megkentem. Előmelegített sütőben 200 fokon 20' sütöttem. Vaníliás porcukorral szórtam meg.
Jó étvágyat!
Deee szeretném :)
VálaszTörlésJól néz ki! szívesen megennék egy párat:)
VálaszTörlésMilyen jól néznek ki! :)Nagyon finom sütit készítettél. :)
VálaszTörlésHmmmmmmmmm, de szépségesek!!!
VálaszTörlésDe helyesek ezek a rácsos sütikék! :) Nekem nincs már szilvalekvárom, nyár végére tervezzük a nagy befőzést belőle, ha az idő és a termés is úgy akarja...
VálaszTörlésDe jól néz ki! Szeretem a kreativitásod!❤
VálaszTörlésEgyszerű és nagyszerű:)
VálaszTörlésHű annyi szilvám van a fagyóban! Azzal nem volna jó? Guszta!
VálaszTörlésNagyon ötletes, igazán mutatósak lettek, nagyon tetszik:)
VálaszTörlésFinom is a házi lekvár! Szépek lettek a rácsosaid :)
VálaszTörlésLányok-asszonyok köszönöm örülök hogy tetszik. Flóra szerintem a szilvát kevés vízzel tedd fel főni, pürésítsed ha elég sűrű nyugodtan csinálhatod azzal is.Olyan lesz mint egy gyümölcsszósz.
VálaszTörlésJujj, de guszták lettek! Szépen berácsoztad!
VálaszTörlésHajniZoli köszi!
VálaszTörlés