Hozzávalók: palacsinta tésztához: tojás, liszt, pici só, tej, szódavíz, töltelékhez: málna, porcukor
Elkészítése: Szokásos módon a palacsintát kisütöttem. 15 dkg. málnát 2 ek. porcukorral elkevertem hagytam kicsit állni majd szűrőkanálba tettem ahol a leve lecsepegett és megtöltöttem a gyümölccsel a palacsinta tésztákat. Tetejét fahéjas porcukorral szórtam meg.
Jó étvágyat kívánok !
Az ebédemet neked köszönhetem,"Tejfölös zöldséges tészta", ajjaj nagyon guszta volt, gyakran elfogom ezután készíteni, köszönöm!
VálaszTörlésEz a desszert...a málna a kedvencem!
A szalvéta is nagyon szép, a gyűjteményem is szépen gyarapodik:)
Jajj de jó volna most egy kis málnás palacsinta:)
VálaszTörlésNapok óta palacsintára vágyom, de jó is lenne most ebből egy pár darab...:)
VálaszTörlésHorváth Emerencia egészségedre, örülök hogy ízlett.
VálaszTörlésKati azt elhiszem!:)
Lilla Seffer sajna ebből már nem tudok küldeni kénytelen leszel sütni egy párat!