Hozzávalók: 1 cs babapiskóta, 1 cs. vaníliapuding, 1 cs. csokoládépuding, 5 dl tej, 4 dkg. margarin, 4 ek. cukor, mazsola, rumaroma, 5 dkg. étcsoki.Tejszín
Elkészítése:Babapiskótát apró darabokra tördeltem, mindkét pudingot 2,5-2,5 dl tejjel 2-2 ek. cukorral szokásos módon elkészítettem .Mikor levettem a tűzhelyről 3-3 dkg. margarint kevertem a pudinghoz. Kevés langyos vízbe tettem egy kis rumaromát és ebbe áztattam a mazsolát . Tálba pakoltam a piskóta egy részét/apró darabokra törtem/ rákanalaztam a vaníliás krémet majd a leszűrt mazsolát és ismét piskótát pakoltam amire csokoládékrémet kanalaztam erre tettem még piskótát és végül a maradék vaníliakrém és csokikrémet öntöttem .Tetejére gőz fölött olvasztott csokoládét csurgattam. Hűtőbe pakoltam majd másnap felvert tejszínnel meggyszemekkel egészítettem ki.
Jó étvágyat!
Nagyon finom lehet!!! Köszi a receptet!!! :o)
VálaszTörlésElőször azt hittem, hogy tortát hoztál, de így még finomabb! :)
VálaszTörlésJól hangzik:)
VálaszTörlésNahát! Eszembe nem jutott volna!!! De fincsi lehet!
VálaszTörlésKöszönöm az ötletet!
Imádom a somlóit, de épp azért készítem ritkán, mert sok macera van vele. Tetszik ez az egyszerűsített változata, fincsi lehet!
VálaszTörlésDe jól néz ki, biztos nagyon finom is! Ötletes megoldás! :)
VálaszTörlésTimi nagyon finom volt! Egészségetekre!
VálaszTörlésteller-cake nagyon finom volt köszi!
Kati köszi!
Flóra nagyon finom egyszer próbáld ki.Szívesen és egészségetekre!
HajniZoli örülök hogy tetszik, köszi!
Csigabige köszönöm!