Oldalak

2013. október 6., vasárnap

Töltött csirkecomb sóskamártással

                                                                                   
Hozzávalók és elkészítése: Töltött csirkecomb már szerepel blogomban itt annyit változtattam rajta, hogy most 1 db csirkemájat elkapartam és a töltelékhez tettem.Amiben előfőztem a töltött csirkecombot  annak a levébe zöldséget tettem  és finom leves lett belőle. Napokban sikerült még vennem piacon friss sóskát amit gyorsan elkészítettem, nagyon szeretem. Sóskamártás szintén megtalálható itt.
Jó étvágyat!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon finom ebédetek volt, szeretem mindkettőt! :)

    VálaszTörlés
  2. Húh, ez aztán az ebéd! Fenséges! :)

    VálaszTörlés
  3. Hankka köszi fincsi volt, bár mondanom sem kell hogy a sóskát csak én ettem férjuram sültkrumplit kért.
    Csigabige köszi, nagyon finom volt!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta és a párosítás is tetszik:))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon finom mindkettő! Azt hiszem a sóska nálunk is rámmaradna:-)

    VálaszTörlés
  6. Jámborné Budai Mónika köszi!
    HajniZoli köszi!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)