Elkészítése: Szokásos összetevőkkel és módon kisütöttem a palacsintákat. ( Mivel az ilyen különlegesebb, nem hagyományos tölteléket csak magamnak szoktam készíteni ezért most csak 1 nagyobb almát készítettem el így.) Az almát megpucoltam és apró kockákra fölvágtam. Kis edénybe tettem 2 ek vizet , 3 ek. cukrot és 1 mk. fahéjat szórtam rá. Addig főztem még a víz elpárolgott és a cukor karamelizálodott az almán.
Ui: Általában én palacsintát mindig cukor nélkül sütöm hiszen a töltelék édes, így nagyon finom volt ezzel a töltelékkel! Aki " édesszájú " ajánlom próbálja ki nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
Finom lehet az almás töltelék! Ezt biztosan én is szeretném :-)
VálaszTörlésÖtletes és tetszetős recept! :)
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésKatalin finom volt, egyszer próbáld ki!
VálaszTörlésCsigabige köszi!