Oldalak

2014. május 13., kedd

Szalonnás- újhagymás- gomba spagettivel

                                                                                
Hozzávalók:
  • 2 szelet szalonna/kb.3 dkg./
  • 2 db újhagyma
  • 20 dkg gomba
  • petrezselyem /lehet bőven/
  • fűszerek:só, őrölt bors, csípős paprika
  • 20 dkg tészta
  • 2-3 evőkanál tejföl
Elkészítése: A gombát megtisztítottam és feldaraboltam megmostam. A hagymát külső héját lehúztam és felkarikáztam. Szalonnát apróra vágtam és  kisütöttem  hozzá tettem a hagymát és a gombát  sót és borsot szórtam rá majd fedő alatt pároltam. A petrezselymet apróra vágtam  rászórtam a gombára  csípős paprikával  ízesítettem majd  rákanalaztam a tejfölt és összefőztem.  Kifőztem a spagettit/ akármilyen  tészta megfelel / szokásos módon  és az elkészült gombához öntöttem  amivel  összekevertem . Tányérra szedés után még megszórtam vágott petrezselyemmel. Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis ebédre való - gyors, egyszerű és finom! :)

    VálaszTörlés
  2. Finom lehetett! Nálunk is spagetti volt ma, hagyományos módon, húsos raguval és sajttal :-)

    VálaszTörlés
  3. Szeretjük a e fajta ebédeket, finom! :)

    VálaszTörlés
  4. Gabriella örülök hogy így érzed!
    Katalin ó az is nagyon finom lehetett!
    Horváth Emerencia köszi finom volt!
    Okki finom is örülök hogy Ti is szeretitek!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)