Hozzávalók:
- 2 szelet szalonna/kb.3 dkg./
- 2 db újhagyma
- 20 dkg gomba
- petrezselyem /lehet bőven/
- fűszerek:só, őrölt bors, csípős paprika
- 20 dkg tészta
- 2-3 evőkanál tejföl
Elkészítése: A gombát megtisztítottam és feldaraboltam megmostam. A hagymát külső héját lehúztam és felkarikáztam. Szalonnát apróra vágtam és kisütöttem hozzá tettem a hagymát és a gombát sót és borsot szórtam rá majd fedő alatt pároltam. A petrezselymet apróra vágtam rászórtam a gombára csípős paprikával ízesítettem majd rákanalaztam a tejfölt és összefőztem. Kifőztem a spagettit/ akármilyen tészta megfelel / szokásos módon és az elkészült gombához öntöttem amivel összekevertem . Tányérra szedés után még megszórtam vágott petrezselyemmel. Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
Nagyon jó kis ebédre való - gyors, egyszerű és finom! :)
VálaszTörlésFinom lehetett! Nálunk is spagetti volt ma, hagyományos módon, húsos raguval és sajttal :-)
VálaszTörlésNagyon finom lehet!
VálaszTörlésSzeretjük a e fajta ebédeket, finom! :)
VálaszTörlésGabriella örülök hogy így érzed!
VálaszTörlésKatalin ó az is nagyon finom lehetett!
Horváth Emerencia köszi finom volt!
Okki finom is örülök hogy Ti is szeretitek!