Hozzávalók: 2 db csirkecomb/kettévágtam/, páchoz: 1 cikk fokhagyma, 1 mk. majoránna, késhegynyi őrölt bors, 1 mk. pirospaprika, 1 tk só, 1 ek étolaj, 1,5 dl sör
Elkészítése: Megtisztítottam a húst majd kettévágtam, a pác hozzávalóit összekevertem és jól bekentem a húst. Kb 15' hagytam majd belepakoltam egy tepsibe és alá öntöttem a sört. Előmelegített sütőbe tettem 180 fokon 60' sütöttem közben locsolgattam a húst az alatta levő levével. Nagyon finom porhanyós lett a hús! Sok helyen olvastam már erről a módszerről de most készítettem először. Semmi alkoholt nem lehet rajta érezni érdemes kipróbálni ha még eddig nem sütöttél így !
Forrás: innen!
Jó étvágyat!
Ilyet én is szokta sütni, tényleg nagyon finom :) Sertést tartját is sütöttem már sörben, isteni :)
VálaszTörlésÉn még nem próbáltam, de már sok jót olvastam róla. Meggyőztél! ;-)
VálaszTörlésNagyon finom lehet! Én sörös marhát szoktam sütni, ami szintén egyszerű és mennyei, próbáld ki! Só, bors bedörzsölés, mellé hagyma, fokhagyma és alá egy üveg sör. Fólia és kész. Persze, a marha tovább sül...
VálaszTörlésVerus most sütöttem először, de akkor más húsokhoz is jó?
VálaszTörlésteller-cake csak ajánlani tudom mert nagyon finom!
Tiffanylda általában csirkét vagy disznóhúst használok, de gondolom hogy nagyon finom lehet a marhával is.Köszi!