Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé
5 dkg tejcsokoládé
5 dkg tejcsokoládé
gyömbérpor
narancs reszelt héja
5-6 db pirított mogyoró aprítva
5-6 db pirított mogyoró aprítva
*
Elkészítése: Gőz fölött megolvasztottam a csokoládét a recept nem írta én azért pár csepp olajat tettem hozzá. A csokoládét két kisebb edénybe öntöttem , az egyik felébe csipetnyi gyömbérport, a másikba narancs reszelt héját tettem. Mindkettőt külön-külön jól összekevertem és szilikonos muffin formába kanalaztam belőle/egy formába 2 evőkanál jutott/. Tejcsokoládét olvasztás után az aprított mogyoróval kevertem össze és tettem 2 formába. Hűtőbe pakoltam másnap vettem ki a formából.
Az ízesített csoki nagyon finom, fantáziámat megmozgatta szerintem következő fahéjjal készül!:-)
Az ízesített csoki nagyon finom, fantáziámat megmozgatta szerintem következő fahéjjal készül!:-)
Mindkét ízesítéssel nagyon jól hangzik, szépek lettek! :)
VálaszTörlésHankka köszi!
VálaszTörlés