Hozzávalók:
3 evőkanál csípős ajvár
kevés olaj
tészta
sajt
*
Elkészítése: Olajat megforrósítottam az ajvárt rákanalaztam átforgattam vele. A tésztát a szokásos módon kifőztem és átmelegített szószra tettem összekevertem . Tálalásnál sajtot szórtam rá.
Ui: Nem olyan régen készítettem próbaként ezt az állítólag húshoz használt szószt /ajvár/ amiből egy egészen kis üveggel félretettem . Most mivel hús nélküli tésztát szerettem volna enni úgy döntöttem kipróbálom. Elmondanám hogy nagyon finom ízletes tésztát sikerült készítenem vele, csípős is fokhagymás is mi kell még?:-)) Veszélybe a többi eltett üveg is!!
Jó étvágyat!
Az ötlet jó nagyon, hiszen kenyérrel is finom, akkor miért ne lehetne tésztával.
VálaszTörlésKönnyű, finom tészta lehet!
VálaszTörlésEgyszerű és nagyszerű!
VálaszTörlésBridge örülök hogy tetszik!
VálaszTörlésKatalin köszi!
Vicuska köszi!