Oldalak

2015. augusztus 6., csütörtök

Ajváros spagetti

                                                                          
Hozzávalók:
3 evőkanál  csípős ajvár
kevés olaj
tészta 
sajt
*
Elkészítése: Olajat megforrósítottam  az ajvárt rákanalaztam átforgattam vele. A tésztát a szokásos módon kifőztem és átmelegített szószra tettem  összekevertem . Tálalásnál sajtot szórtam rá.
Ui: Nem olyan régen készítettem próbaként ezt az állítólag húshoz használt  szószt /ajvár/ amiből egy egészen kis üveggel félretettem . Most mivel hús nélküli  tésztát szerettem volna enni  úgy döntöttem kipróbálom. Elmondanám hogy nagyon finom ízletes tésztát sikerült  készítenem vele, csípős is fokhagymás is mi kell még?:-))  Veszélybe a többi eltett üveg is!!
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

  1. Az ötlet jó nagyon, hiszen kenyérrel is finom, akkor miért ne lehetne tésztával.

    VálaszTörlés
  2. Bridge örülök hogy tetszik!
    Katalin köszi!
    Vicuska köszi!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)