Oldalak

2016. február 5., péntek

Csirkemáj bacon bundában

  Blogkóstoló előző fordulójában  kisorsolt Gabitól választottam kipróbálásra de végül csupán így játékon kívül  készítettem el most! Nagyon egyszerű az elkészítése és igen ízletes a köretet pedig ízlésnek megfelelően lehet választani hozzá!
                                                                             

Hozzávalók:
4 db csirkemáj
10 dkg bacon
őrölt bors, majoránna
kevés olaj
*
Elkészítése: Csirkemájról a szívet levágtam/jó lesz levesbe/ amelyik máj nagyobb volt kettévettem. Bors és majoránna keverékével megszórtam a májat és bacon szelettel körbefogtam. Edénybe kevés olajat öntöttem amit megmelegítettem majd a májat beleraktam, időközönként átforgattam óvatosan  . Sózni csak mikor elkészült akkor sóztam. Köretnek mos krumplipürét készítettem! Nagyon finom és hamar elkészül!
Jó étvágyat kívánok !

1 megjegyzés:

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)