🌺
Elkészítése: Teflon edényt felforrósítottam beletettem a bacont pirosra sütöttem majd kiszedtem . Ebbe az edénybe tettem 3 evőkanál olajat mikor már forró volt akkor tettem bele a hagymát és a kelkáposztát. Néhány percig rázogatva pirítottam mikor már kicsit összeesettnek láttam a káposztát akkor sót és őrölt borsot szórtam rá. Kifőztem a tésztát a szokásos módon edénybe öntöttem és ráborítottam a kelkáposztát majd a reszelt sajtot , pirított bacont és az apróra vágott petrezselymet. Az egészet jól összeforgattam és tálaltam. Nagyon finom !Ui: Már többször megjegyeztem hogy férjuram csupán a hagyományos ételeket szereti, ha valami különlegest kicsit eltérőt főzök akkor csupán megjegyzi hogy nagyon jó illata van!
Jó étvágyat kívánok !

Finom lehetett, a színe pedig üde tavaszi :-)
VálaszTörlésKár, hogy nincs itthon kelkáposztám, vacsorára megcsináltam volna.
VálaszTörlésKatalin nagyon finom volt, köszi!
VálaszTörlésmarisz57 érdemes egyszer kipróbálnod finom!