Hozzávalók: karfiol, panírhoz: liszt, tojás, prézli, olaj a sütéshez. Salátához: most csupán mexicói zöldségkeverékem volt abból készült. majonéz, tejföl, mustár őrölt bors.
Elkészítése:Karfiolt megtisztítom rózsáira szedtem és enyhén sós vízben roppanósra főztem. Hagytam kihűlni majd paníroztam és kisütöttem. A salátához. szintén enyhén sós vízben roppanósra főztem a zöldségeket majd leszűrtem hűtöttem. Majonézt kikevertem kevés mustárral borssal majd a tejfölt is hozzákevertem ezután öntöttem a zöldségre és hűtőbe pakoltam.(Mennyiséget nem írtam , ízlés szerint!)
Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
Ez is egy finom fogás lehetett! Mi általában rizzsel vagy sült krumlival és tartármártással szoktuk enni :-)
VálaszTörlésKatalin a karfiol legalábbis nálunk bármilyen körettel jöhet!
VálaszTörlés