Hozzávalók:
- 175 g búzaliszt
- 0,5 tk. szódabikarbóna
- 0,5 tk. só
- 60 g vaj
- 45 g natúr krémsajt
- 60 g kristálycukor
- 120 g barna cukor
- 1 db tojás
- 100 g étcsokoládé
Elkészítése: Lisztet összekevertem a sóval és szódabikarbónával. Habosra kevertem a vajat a krémsajttal hozzátettem a kétféle cukrot a tojást ezekkel is összekevertem majd hozzátettem a lisztes keveréket és összegyúrtam.A legvégén tettem hozzá a darabokra tördelt csokoládét /mivel csokicsepp nem volt nekem/. Mikor jól belegyúrtam a csokit is akkor folpackba csomagoltam és hűtőbe tettem .A receptben legalább 2 óra szerepel nálam kicsit tovább pihent. A tésztából kis golyókat formáltam és sütőpapírral bélelt tepsibe pakoltam egymástól távolabb. Előmelegített sütőben 190 fokon 11' sütöttem. Tepsiben hagytam kihűlni Nagyon-nagyon finom!
forrás
: innen
Megkínálhatlak?
Hű, ez valóban finom lehet!!!
VálaszTörlésHmmm, ez igencsak csábítóan néz ki... Mára már a gyerekek leadták a rendelést, de ezt sem hagyhatom ki, annyira csokis!
VálaszTörlésAhhh, ez kipróbálós! :-D
VálaszTörlésTimi ezt javaslom hogy próbáld ki mert nagyon finom! Tanúsítják már a nagyobbik lányomék is akiknek szintén nagyon ízlett!
VálaszTörlésGerdi köszi, legközelebb csinálj egy próbasütést remélem ízlik majd a gyerekeknek? Egészségetekre!
teller-cake örülök hogy tetszik!