Hozzávalók:
2 evőkanál porcukor
1 mokkáskanál őrölt fahéj
10 dkg házi natúr krémsajt
1 dl tejszín
🌞
Elkészítése: Porcukrot a fahéjjal elkevertem majd először a krémsajtot majd a tejszínt tettem hozzá és az egészet jól összekevertem. Műanyag zárható edénybe tettem és mélyhűtőbe pakoltam. Időközönként átkevertem . Aki szereti a fahéjas édességet próbálja ki mert nagyon finom!/ a házi krémsajt helyett az eredeti receptben mascarpone szerepel/
Kellemes hűsölést!
Imádom máris❤️❤️❤️❤️
VálaszTörlésKöszönet Évikém, hogy megosztottad!
Isteni fahéjas finomság, ez a mai napom fénypontja:-)))
Emőke örülök hogy tetszik és remélem ízlik majd egészségetekre!
VálaszTörlésÜdvözlöm!
VálaszTörlésNagyon jól hangzik a recept,szeretném kipróbálni.
Azt szeretném kérdezni,hogy a tejszínt kemény habbá kell verni,vagy csak a Mascarpone után simán hozzá keverem?
Úgy is felhabosodik vagy nem kell,hogy habos legyen?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves ismeretlen ahogy a receptben is írtam :porcukrot és fahéjat elkevertem majd előbb a krémsajtot kevertem hozzá és végül a tejszínt /nem vertem fel/ az egészet összekevertem ezután tettem a mélyhűtőbe. Sok sikert váljon egészségére!
VálaszTörlésKöszönöm a választ! :-)
VálaszTörlés