Házassági évfordulónkra készítettem , gondoltam megérdemel egy külön bejegyzést mert igen finom volt!
Hozzávalók: babapiskóta, 25 dkg gesztenye, meggybefőtt, 2 dl tejszín
Elkészítése: Meggybefőttet
leszűrtem , levéhez kevés rumaromát tettem ebbe mártogattam bele a
piskótát amit egy üvegtálba raktam sorba .Gesztenye masszát villával
összetörtem tejszínt habnak felvertem és a kettőt összekevertem. A
piskótát megkentem a gesztenyés krém felével majd rászórtam
meggyszemeket, erre ismét piskótát tettem és a krém másik felét . A tetejét tejszínhabbal és meggyel díszítettem!
Hűtőbe tartottam felhasználásig :-))
Ui: A legnagyobb unokámtól kaptam erre az édességre dicsérő megjegyzést: "Nagyi lehetnél cukrász"
Jó étvágyat!
Nagyon finom lehetett! Igaza van az unokádnak! ;)
VálaszTörlésKár lett volna nem közzé tenni ezt a finomságot! :) Mutatós és finom süteményt készítettél e jeles alkalomra. :)
VálaszTörlésAz unokák tudják a legjobban dicsérni, értékelni kedves nagyijuk főztjét. Nagyon édes! :)
Finom tortával ünnepeltétek ez a szép napot!
VálaszTörlésÉvi köszi!
VálaszTörlésOkki köszönöm!
Katalin köszi!