Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fűszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.
🌸
Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem először a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és ízlés szerinti mennyiségben a fűszereket kevés csípős paprikát is szórtam bele. Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idő mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hűlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem. Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihűlésig nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok !
Szoktam májkencét készíteni, ez kicsit más, kipróbálom.
VálaszTörlésVicuska én eddig még nem készítettem de ez nagyon ízlett! Egészségedre!
VálaszTörlés