Hozzávalók: 1 cs. 5 db ostyalap, 12,5 dkg kristálycukor, 2 db tojás, 17 dkg margarin, 7 dkg darált dió /nálam ez most darált mogyoró volt/, 17 dkg darált háztartási keksz, 1 evőkanál kakaópor, kevés rumaroma
Elkészítése:Margarint a cukorral és a tojásokkal gőz fölött összefőztem/ csupán addig még a margarin teljesen elolvadt/. Kis hűlés után beletettem a kekszet, mogyorót és a kakaóport valamint kevés rumaromát. Az egészet jól összekevertem és ezzel kentem meg az ostyalapokat .Tetejére nehezéket tettem , 1 óra pihentetés után szeleteltem fel. Ilyen töltelékkel most készítettem először nagyon ízlik!
forrás:innen
Jó étvágyat!
Hú, de szuper,köszönöm!Az esküvőre elraktározom.
VálaszTörlésMamka örülök hogy tetszik, könnyen elkészíthető és nagyon finom!
VálaszTörlés