Hozzávalók: alma , kristálycukor, őrölt fahéj.
Elkészítése: Almát megmostam megtörölgettem szárazra magházát kivettem és vékony szeletekre vágtam. Cukrot a fahéjjal összekevertem ebbe forgattam meg az alma szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe raktam egymás mellé és alacsony hőfokon kb. 120 C fokon 60' szárítottam. Muffin papírba pakoltam amit zacskóba tettem.( Amiből most készítettem: 1 db nagyobb alma 2 evőkanál cukor és 1 teáskanál őrölt fahéj.) Nagyon finom ropogós lett!
Kellemes készülődést!
Nagyszerű ötlet!
VálaszTörlésDe jól hangzik!
VálaszTörlésNagyon finom lehet a fahéjjal, igazi télies íz :-) és örülök, hogy újabb finomságot küldtél a játékra :-)
VálaszTörlésAni köszi!
VálaszTörléshorimarika köszönöm!
Katalin nagyon kellemes illatok terjengtek és természetesen finom volt! Köszönöm a játék lehetőségét!