Hozzávalók: alap: 13 dkg darált háztartási keksz, 25 dkg gesztenyemassza, pár csepp rumaroma, 3 dkg vaj, 2-3 evőkanál főzött nescafé,krém: 3 dl tej, 1 cs tejszínpuding+1 tk nescafé/por, 3 evőkanál porcukor, 10 dkg vaj , + 2 dl tejszín, fahéj
Elkészítése: Alap hozzávalóit összegyúrtam 18 cm torta forma alját sütőpapírral béleltem ebbe nyomogattam bele a masszát és hűtőbe tettem még elkészítettem a krémet: pudingot tejjel és a nescaféval felfőztem kihűtöttem , porcukrot a margarinnal kikevertem és a kihűlt pudinggal összekevertem. Ezt a krémet tettem a gesztenyés alapra amit ismét hűtőbe tettem dermedni. Tejszínt kemény habnak felvertem amit a krémre simítottam majd sablont tettem rá és fahéjjal szórtam be a torta tetejét.
Férjuramtól kapott virágom |
Az éveim számának növekedését mindig elfogadtam, erőm és egészségem tartson ki !
Kedves Éva!
VálaszTörlésIsten éltessen még nagyon-nagyon sokáig!!! :D
Nagyon boldog születésnapot és jó egészséget kívánok!
VálaszTörlésNagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!
VálaszTörlésBiztos finom ez a torta! Én is szívesen ennék belőle :o)))
Boldog szulinapot kivanok Eva draga! Maradj mindig ilyen aktiv, fitt fiatalos, egeszseged cserben ne hagyjon meg szamos evig! Millio puszi!
VálaszTörlésIsten éltessen kedves Éva, szívből kívánok nagyon sok boldogságot és jó egészséget szerető családod körében! A tortád nagyon fincsi lehetett!
VálaszTörlésNagyon kedvesek vagytok! Köszönöm jókívánságaitokat!
VálaszTörlésÉvikém szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok. A tortád biztos finom volt.
VálaszTörlésLívia nagyon szépen köszönöm! Nagyon jó volt a torta.
VálaszTörlés