Elkészítés: Fokhagymát megpucoltam és apróra vágtam akinek egész a paprikája apróra darabolni. Lábasba tettem a vizet az almaecettel sóval és cukorral felforraltam. Mikor már forrt akkor tettem bele a fokhagymát és paprikát együtt kb. 3' főztem majd az étkezési keményítőt elkevertem 2 evőkanál vízzel és ezt is beleöntve a forrásban lévő keverékhez szintén 3' főztem. Ezután forrón beleöntöttem egy üvegbe amit lezártam és kihűlés után hűtőszekrénybe tettem.
Jó étvágyat!
Remek lehet! Igazi csatni - féle, hús mellé, ugye? Szeretem az ilyeneket, gyümölcsökkel is nagyon finom, de biztos te is ismered!:)
VálaszTörlésFincsi lehet :-)
VálaszTörlésTiffanylda általában hús mellé de én akár egy húspótló mellé is szívesen kanalazgatok belőle, szilvával készítettem már csatni-t érdekes annak nem volt nagy keletje egyik vőm kedvence a hagymalekvár bármilyen húshoz azt eszi szívesen. Köszi !
VálaszTörlésKatalin igen finom, köszi!