💟
Elkészítése: Az almát megpucoltam magházát kivettem majd apró kockákra vágtam. Liszthez tettem a sütőport fahéjat összekevertem, hozzátettem és elmorzsoltam a vajjal végül a mézet és az almát tettem hozzá amivel összegyúrtam a tésztát. Masszából diónyi golyókat formáltam amit sütőpapírral bélelt tepsibe raktam tetejét kicsit lenyomtam és előmelegített sütőben 180 C fokon 15' sütöttem.
Megkínálhatlak?
Igen, megkínálhatsz, örömmel fogadnám el :-)
VálaszTörlésKatalin ennek örülök, küldöm:-))
VálaszTörlésÉn is kérek!:D Ötletes, hogy nem reszeled, hanem aprítod az almát. Így biztos izgalmasabb, jobban érzed, ha ráharapsz. Egy egészen más verzió. Kösz!:)
VálaszTörlésTiffanylda a recept így írta, gondoltam hogy reszelem de szerintem több levet engedett volna úgy az alma.Köszi!
VálaszTörlésLátod, ez eszembe se jutott! A lé, igen! Jobb azt meginni!:)))
VálaszTörlésTiffanylda akkor szerintem több liszt kellett volna hozzá. Valahogy úgy egészségetekre!
VálaszTörlés